Szövényi Áron és Családja
Vendéglátás

Borkóstoló

Hangulatos borkóstolóra várunk mindenkit örgehegyi látványpincénkbe, hogy velünk együtt kóstolva ismerhessék meg borainkat!

Állandó nyitvatartás: péntek, szombat, vasárnap: 15-18.


Előzetes bejelentkezés alapján bármely nap tudjuk fogadni a kóstolni érkezőket. Bejelentkezéshez kérjük, keressen minket az oldal alján található elérhetőségeinken!

Borkóstolót 2-25 főig tudunk tartani, angol, német, olasz és francia nyelven is!

Triola borsor
3 boros kóstoló – 2200 Ft/fő

Ebben a borsorban Egyből kettő (zenit-szürkebarát), Ötlett (pinot noir rozé) és az etyeki borvidék jellemző fajtáját a sauvignon blanc-t, Frazír borunkat kóstoltatjuk.

Quintett borsor
5 boros kóstoló – 3800 Ft/fő

Ezt a borsort úgy válogattuk össze, hogy az alapvető etyeki ízeket továbbfejlesztve a terroire jegyekbe is betekintést adjunk. A Frazír (sauvignon blanc), a Szinkópa (fehér pinot noir vagy chardonnay), az Életjel (pinot noir vörös) mellett az Egyből kettőt (zenit-szürkebarát) és az Ötlettet (pinot noir rozé) kínáljuk a boraink iránt érdeklődőknek.

Hetedhét borsor
7 boros kóstoló – 5000 Ft/fő

Egy borsor, ami a pince és a borok fejlődését is jól mutatja. A hetedhét borsort olyanoknak ajánljuk, akik el szeretnének mélyülni borainkban. Frazír, Szinkópa, Életjel, Egyből kettő és Ötlett több évjáratból összeállítva.

Boraink kísérői
Kulináris élmények barátaink, a Gasztroamazonok jóvoltából!

Mediterrán marha pofa pástétom - rozmaringos zöldséges: 2300 Ft/adag.

Konfitált kacsahús zsírjában: 2300 Ft/adag.

Zöldség pástétom - padlizsán, kápia paprika, fehér bab, rozmaring, kakukkfűvel ízesítve: 1600 Ft/adag.

Előzetes egyeztetés alapján helyi sajtokból sajttálat 2500Ft/tál áron, és hentes termékekből hidegtálat 2800Ft/tál áron tudunk biztosítani.

Áraink az áfát és a borkorcsolyát is tartalmazzák és visszavonásig érvényesek.