Szövényi Áron és Családja
Hírek

Kóstolj nálunk 2022-ben is!

Hétvégén várunk kóstolni a birtokon

Látogass meg minket télen is Etyeken!
Kortyolj pezsgőt panorámás borkóstoló termünkben, és kérd borainkhoz helyi alapanyagokból készült borkorcsolyáinkat és pástétomainkat.

Kóstolóhoz kérjük jelentkezz be előre az oldal alján található elérhetőségeinken egyikén!

Pünkösdi nyitott pince május 30-31

Eper-Pezsgő-Sabrage-Deli

Szuper programmal készülünk a pünkösdi hétvégére. Egész hétvégén nyitjuk buborékos pezsgőinket és finomabbnál finomabb borainkat. A Gasztroamazonok grill ételekkel és házi finomságokkal készülnek. A birtokra települ mini piac formájában az Inyenckredenc is vegyszermentes zöldségekkel és gyümölcsökkel, valamint más finomságokkal.
Május 30. és 31-én, 12 órától napnyugtáig várunk titeket szeretettel, Etyeken az Öreghegyen az ANONYM PINCÉNÉL!

Túlélő BORAKCIÓ

Borainkat most kedvezményes áron házhoz szállítjuk!

"Mikor a jövő ködös, az út rögös, de a cél közös!"

A kialakult járványügyi helyzet borászatunk bevételelit teljesen lenullázta. Úgy gondoljuk, hogy ebben a helyzetben az összefogás és egymás támogatása mindennél többet ér, így három etyeki családi borászat összefogásaként megszületett a TÚLÉLŐ BORAKCIÓ!
A Nádas Borműhely, a Vizi Pincészet és az Anonym Pince borait most kedvezményes áron tudjátok megvásárolni. Kérlek olvassátok el felhívásunkat és támogassátok minket vásárlásaitokkal!


 
TÚLÉLŐ BORAKCIÓ FELHÍVÁS - ETYEK ÉS KÖRNYÉKEFigyelem! A turizmus és a vendéglátás megszűnésével több etyeki családi vállalkozás bajba került.
A kisvállalkozások túlélése nemcsak a borászoknak fontos!

 - Fontos a településnek, hisz ők is jelentős adófizetők
- Fontos egyénileg mindannyiunknak, hiszen termékeikkel magas szintű gasztronómiai élményt nyújtanak
- Fontos a turizmusnak, akik a kis borászatok nélkül nem fognak tudni tovább működni a válság után.


Ezért a City&Wine utazási irodánál úgy döntöttünk, hogy felszabadult kapacitásunkkal TÚLÉLŐ AKCIÓT indítunk: 
azoknak a helyi családi pincészeteknek a termékeit hirdetjük, akiknek más megélhetési forrásuk nincs. Első körben három pincészettel fogtunk össze ebben az akcióban: 
ANONYM PINCE, VIZI CSALÁDI PINCÉSZET, NÁDAS BORMŰHELY

AZ AKCIÓ KERETÉBEN A KORLÁTOZÁSOK IDEJE ALATT JELENTŐS KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATÓK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BORÁSZATI TERMÉKEK, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL.

Ne feledjétek! Most is sokan vásároltok bort az élelmiszer boltokban, csak azt kérjük, hogy most rendeljétek inkább a kistermelőktől!
Ráadásul most akciós áron tehetitek ezt meg, már 1200 ft/palack ártól.Kiszállítás minimum 1 karton termék (6 palack) rendelése esetén. A kiszállítás időpontját egyénileg email-ben írjuk meg.
 FIGYELEM! Az akció csak a járvány időszakában, a készlet erejéig tart.  

RENDELÉS: tulelo.bor@gmail.com email címen.

Hír archívum 2023/1. félév » Hír archívum 2022/2. félév » Hír archívum 2022/1. félév » Hír archívum 2021/2. félév » Hír archívum 2021/1. félév » Hír archívum 2020/2. félév » Hír archívum 2019/2. félév » Hír archívum 2019/1. félév » Hír archívum 2018/2. félév » Hír archívum 2018/1. félév » Hír archívum 2017/2. félév » Hír archívum 2017/1. félév » Hír archívum 2016/2. félév » Hír archívum 2016/1. félév » Hír archívum 2015/2. félév » Hír archívum 2015/1. félév »