Szövényi Áron és Családja
Hírek

Kóstolj nálunk!

Az őszi időszakban péntek, szombat és vasárnap bejelentkezést követően tudjuk fogadni vendégeinket

Teraszunkon, a szőlő sorok között kóstolhatod buborékos pezsgőinket és prémium borainkat. Rossz idő esetén fedett teraszunkon, vagy csupa üveg borkóstoló termünkben védett helyen folytathatod a kóstolást.
Kóstolóhoz kérjük jelentkezz be az oldal alján található elérhetőségeinken egyikén!

Pünkösdi nyitott pince május 30-31

Eper-Pezsgő-Sabrage-Deli

Szuper programmal készülünk a pünkösdi hétvégére. Egész hétvégén nyitjuk buborékos pezsgőinket és finomabbnál finomabb borainkat. A Gasztroamazonok grill ételekkel és házi finomságokkal készülnek. A birtokra települ mini piac formájában az Inyenckredenc is vegyszermentes zöldségekkel és gyümölcsökkel, valamint más finomságokkal.
Május 30. és 31-én, 12 órától napnyugtáig várunk titeket szeretettel, Etyeken az Öreghegyen az ANONYM PINCÉNÉL!

Túlélő BORAKCIÓ

Borainkat most kedvezményes áron házhoz szállítjuk!

"Mikor a jövő ködös, az út rögös, de a cél közös!"

A kialakult járványügyi helyzet borászatunk bevételelit teljesen lenullázta. Úgy gondoljuk, hogy ebben a helyzetben az összefogás és egymás támogatása mindennél többet ér, így három etyeki családi borászat összefogásaként megszületett a TÚLÉLŐ BORAKCIÓ!
A Nádas Borműhely, a Vizi Pincészet és az Anonym Pince borait most kedvezményes áron tudjátok megvásárolni. Kérlek olvassátok el felhívásunkat és támogassátok minket vásárlásaitokkal!


 
TÚLÉLŐ BORAKCIÓ FELHÍVÁS - ETYEK ÉS KÖRNYÉKEFigyelem! A turizmus és a vendéglátás megszűnésével több etyeki családi vállalkozás bajba került.
A kisvállalkozások túlélése nemcsak a borászoknak fontos!

 - Fontos a településnek, hisz ők is jelentős adófizetők
- Fontos egyénileg mindannyiunknak, hiszen termékeikkel magas szintű gasztronómiai élményt nyújtanak
- Fontos a turizmusnak, akik a kis borászatok nélkül nem fognak tudni tovább működni a válság után.


Ezért a City&Wine utazási irodánál úgy döntöttünk, hogy felszabadult kapacitásunkkal TÚLÉLŐ AKCIÓT indítunk: 
azoknak a helyi családi pincészeteknek a termékeit hirdetjük, akiknek más megélhetési forrásuk nincs. Első körben három pincészettel fogtunk össze ebben az akcióban: 
ANONYM PINCE, VIZI CSALÁDI PINCÉSZET, NÁDAS BORMŰHELY

AZ AKCIÓ KERETÉBEN A KORLÁTOZÁSOK IDEJE ALATT JELENTŐS KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATÓK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BORÁSZATI TERMÉKEK, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL.

Ne feledjétek! Most is sokan vásároltok bort az élelmiszer boltokban, csak azt kérjük, hogy most rendeljétek inkább a kistermelőktől!
Ráadásul most akciós áron tehetitek ezt meg, már 1200 ft/palack ártól.Kiszállítás minimum 1 karton termék (6 palack) rendelése esetén. A kiszállítás időpontját egyénileg email-ben írjuk meg.
 FIGYELEM! Az akció csak a járvány időszakában, a készlet erejéig tart.  

RENDELÉS: tulelo.bor@gmail.com email címen.

Hír archívum 2021/2. félév » Hír archívum 2021/1. félév » Hír archívum 2020/2. félév » Hír archívum 2019/2. félév » Hír archívum 2019/1. félév » Hír archívum 2018/2. félév » Hír archívum 2018/1. félév » Hír archívum 2017/2. félév » Hír archívum 2017/1. félév » Hír archívum 2016/2. félév » Hír archívum 2016/1. félév » Hír archívum 2015/2. félév » Hír archívum 2015/1. félév »